Cum te promovezi ca PFA?
Cum te promovezi ca PFA?

Intotdeauna ti-ai dorit sa-ti castigi independenta, sa nu ai sefi si sa lucrezi dupa bunul plac, dupa propriile reguli, dupa propriul program si sa ai ocazia sa-ti practici meseria cu pasiune asa cum ti-ai imaginat ca o vei face atunci cand ai ales-o? Daca ai facut si primul pas in acest sens si te-ai inregistrat ca PFA cu acte in regula, te poti apuca de treaba, adica sa cauti clienti pe care sa-i convingi ca poti oferi servicii de calitate. Libertatea are si ea un cost: o investitie mult mai sustinuta de munca si o lupta constanta pentru a obtine venituri, mult mai acerba decat atunci cand ai un job intr-o structura deja formata.

Practic, un PFA este antreprenor, iar ca orice antreprenor trebuie sa-si promoveze afacerea. O promovare eficienta reprezinta cheia atragerii clientilor, iar in functie de „butoanele” de marketing pe care le apesi ai sansa sa ajungi in fata clientilor potentiali inainte de concurenta. Un astfel de „buton” este promovare online, care prezinta potentialul de a oferi cele mai bune rezultate, mai ales in conditiile actuale ale pietei, dar si a comportamentului clientului care are tendinta din ce in ce mai pronuntata sa caute online informatii despre prestatorii de servicii atunci cand intervine o nevoie specifica.

Prezenta online trebuie sa fie preocuparea principala a unui PFA la inceput de drum deoarece este vitala pentru succesul afacerii, indiferent care ar fi ea. Prezenta in cataloage profesionale alaturi de o descriere atractiva si informativa a serviciilor prestate dar si a competentelor profesionale este un prim pas, dar nu reprezinta o actiune de marketing care poate sustine o crestere a afacerii. Prezenta trebuie extinsa cu un site complet de prezentare, site care nu trebuie sa presupuna costuri exorbitante. Pfa.ro va da posibilitatea sa beneficiati de un site prezentare pe care-l construiti simplu si fara a avea nevoie de cunostinte de promovare. Mai mult, beneficiati si de gazduire fiabila pentru ca afacerea dumneavoastra sa fie deschisa online 24 de ore din 24, gata sa primeasca noi clienti.